Choď na obsah Choď na menu
 


Bonnie Wright

21. 5. 2010

 

Obrázok

Meno: Bonnie Kathleen Wright

Vek: 19

Dátum narodenia: 17. február 1991

Znamenie: Vodnár

Miesto narodenia: Londýn, Anglicko

Povolanie: Herečka

Výška: 165 cm

Farba vlasov: Ryšavohnedé

Farba očí: Modrá

 

Životopis 

 Keď bola Bonnie malá, často hrávala v školských predstaveniach. Jej talent rýchlo rástol a v roku 2001 dostala osudovú šancu - dostala rolu Ginny Weasleyovej v Harrym Potterovi. O rok neskôr hrala mladú Aghatu vo filme Aghata Christie: Život v obrazoch. Občas hrá vo filmoch pre stanicu Hallmark. Ako vraví, keby nebola herečkou, hrala by na saxofóne alebo n klavíri.

 

Bonnie´s loves

Bonnie miluje cestovanie. Bola v Indii, Amerike aj v Austrálii, vlastne na všetkých svetadieloch okrem Antarktídy. Bonnie rada surfuje - a v Austrálii sú na to vraj ideálne vlny! Tam taktiež stretla chalana svojich snov, a preto je to jej najobľúbenejší svetadiel! :D

 

Filmografia

2001 Harry Potter a Kameň mudrcov - Ginny Weasley

2002 Stranded - Sarah

2002 Harry Potter a Tajomná komnata - Ginny Weasley

2004 Harry Potter a Väzeň z Azkabanu - Ginny Weasley

2004 Aghata Christie: Život v obrazoch - mladú Aghatu

2005 Harry Potter a Ohnivá čaša - Ginny Weasley

2007 Harry Potter a Fénixov rád - Ginny Weasley

2009 Harry Potter a Polovičný princ - Ginny Weasley

 

Adresa

Bonnie Wright
C/O Ruth Young
PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA

 - - -Tina- - -

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.